023 7200 007

info@taxihaarlemcity.nl

nl Dutch

Direct reserveren →

Of u nu een zakelijke taxi nodig heeft voor een medewerker, een zakelijke relatie of gewoon een normale taxi, wij regelen het en zorgen dat we stipt op tijd zijn.

Businessclass, VIP class, Minivan services

Bent u op zoek naar Business vervoer, VIP vervoer, party vervoer, trouwvervoer of andere gelegenheden, dan bent u bij Taxi Haarlem City aan het juiste adres!

Met onze luxe Taxi service Haarlem bent u verzekerd van alle gemakken van een luxe wagen met pro chauffeur. Onze klasse auto’s voeren geen taxi aanduiding en bieden u een gecertifieerde privé chauffeur die u het volledige pakket verleent. Uiteraard doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Zo komt u relaxed aan op uw plaats van bestemming en kunt u profiteren van een goede taxirit.

Al onze voertuigen bieden u veel luxe comfort. Ook als u met een groep reist bieden wij u een Minivan service.

Direct bellen

Zakelijke- of particuliere diensten

Regent het en wilt u een kleine afstand graag droog overbruggen in Haarlem? Zoekt u een luxe zakelijke taxi in Haarlem voor een business trip? Taxi Haarlem City is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in Haarlem en omgeving. Tijdens uw rit geniet u van ultieme comfort en luxe in onze stijlvolle wagens. Met leren bekleding, stoelverwarming, wifi en een telefoonaansluiting heeft u onderweg alle luxe die u wenst. Al onze chauffeurs zijn gecertifieerd en professioneel en doen er alles aan om uw rit zo prettig mogelijk te maken. En dat tegen de beste prijs die u kunt vinden!

Direct bellen