023 7200 007

info@taxihaarlemcity.nl

nl Dutch

Direct reserveren →

Over Taxi Haarlem City

Taxi Haarlem City biedt professioneel en betrouwbaar vervoer aan, tegen scherpe prijzen, tot wel 60% goedkoper dan de concurrentie! Wij bespreken met u de mogelijkheden en de kosten op voorhand, op die manier komt u nooit voor verassingen te staan. Klanttevredenheid is prioriteit in alles wat wij doen. Met ons ruim aanbod aan vervoersopties is er altijd een ideale optie op maat voor elke wens!

Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers via 023 7200 007

Direct bellen

Direct reserveren

Wilt u midden in de nacht een taxi bestellen? Hebt u heel vroeg in de ochtend een afspraak en vervoer nodig? Onze taxi in Haarlem rijdt niet enkels tijdens kantoortijden. Wij zijn op elk gewenst  24/7 moment te bereiken. Het kan uiteraard wel zo zijn dat er in drukkere periodes minder taxi’s beschikbaar zijn. Dit kunt u vermijden door een taxi in Haarlem te reserveren bij ons. Wij staan de doordeweeks 24 uur op 24 uur klaar om u van punt A naar punt B te vervoeren.

Ook invalide personen kunnen gebruik maken van onze diensten. Geef tijdens de reservatie aan dat u of iemand anders bijvoorbeeld in een rolstoel zit, dan zorgen wij er voor dat er een speciaal busje komt waar u in vervoerd kan worden.

Reserveren via Whatsapp

WhatsApp wordt ondertussen al door meer dan 1 miljard mensen gebruikt. Daarom hebt u bij ons de optie om via WhatsApp te communiceren en/of te reserveren. Na ons telefoonnummer op te slaan (06 48 95 68 28 .) in uw telefoonboek kunt u ons een berichtje sturen op WhatsApp.

Businessclass, VIP class, Minivan services

Bent u op zoek naar Business vervoer, VIP vervoer, party vervoer, trouwvervoer of andere gelegenheden, dan bent u bij Taxi Haarlem City aan het juiste adres!

Met onze luxe Taxi service Haarlem bent u verzekerd van alle gemakken van een luxe wagen met pro chauffeur. Onze klasse auto’s voeren geen taxi aanduiding en bieden u een gecertifieerde privé chauffeur die u het volledige pakket verleent. Uiteraard doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Zo komt u relaxed aan op uw plaats van bestemming en kunt u profiteren van een goede taxirit.

Al onze voertuigen bieden u veel luxe comfort. Ook als u met een groep reist bieden wij u een Minivan service.

Zakelijke- of particuliere diensten

Regent het en wilt u een kleine afstand graag droog overbruggen in Haarlem? Zoekt u een luxe zakelijke taxi in Haarlem voor een business trip? Taxi Haarlem City is de ideale partner voor al uw zakelijke ritten in Haarlem en omgeving. Tijdens uw rit geniet u van ultieme comfort en luxe in onze stijlvolle wagens. Met leren bekleding, stoelverwarming, wifi en een telefoonaansluiting heeft u onderweg alle luxe die u wenst. Al onze chauffeurs zijn gecertifieerd en professioneel en doen er alles aan om uw rit zo prettig mogelijk te maken. En dat tegen de beste prijs die u kunt vinden!

Of u nu een zakelijke taxi nodig heeft voor een medewerker, een zakelijke relatie of gewoon een normale taxi, wij regelen het en zorgen dat we stipt op tijd zijn.